4 jul.Wat zijn de laatste trends in horeca-apparatuur?Als professional in de horecasector weet u hoe belangrijk de apparatuur in uw zaak is om een uitstekende klantervaring te bieden en...
4 jan.Het essentiële keukengerei voor een zero-waste keukenWelk keukengerei gebruikt u om de hoeveelheid afval in uw keuken te verminderen? Paulus Stuart, de inkooppartner van de horeca in Brussel...
26 sep. 2023Koken met koperen potten en pannen: de voordelenDe kunst van het koken is gebaseerd op een combinatie van technieken en het juiste keukengerei. Koperen potten en pannen vallen op door...
23 jun. 2023Hoe maakt u de juiste keuze voor een snijplank?Paulus Stuart, de best geoutilleerde kookwinkel van Brussel, geeft u enkele tips voor het uitkiezen van de juiste snijplank...
13 apr. 2023Het beste advies voor het onderhoud van uw horeca-apparatuurPaulus Stuart, expert op het gebied van keukenapparatuur in Brussel, geeft u zijn onderhoudstips. Bel hem voor de horecabenodigdheden van...
13 jan. 2023Waar wordt een vleesvermalser voor gebruikt?Paulus Stuart, specialist in de verkoop van keukenapparatuur in Brussel, legt uit waar een vleesvermalser voor dient. Lees meer.
18 okt. 2022Waarom onze keukenmessen slijpen?Houdt u van koken en hebt u kwaliteitsmateriaal in de keuken? Dan zijn er enkele regels te volgen voor een lange levensduur van uw...
11 aug. 2022De onmisbare machines voor slagers!Als ambachtelijke slager is het noodzakelijk om over kwaliteitsuitrusting te beschikken. Met goede apparatuur kunt u uw klanten diensten...
28 jun. 2022Wat zijn de keuzemogelijkheden in professionele rotisserieën? Paulus Stuart, à Bruxelles, vous conseille, une rôtissoire qui permet d’obtenir un belle vittesse de cuison.
14 jun. 2022In de keuken: samoeraiprecisie met uitzonderlijke Japanse messenVier redenen om voor Japanse messen te kiezen
14 jun. 2022Welke keukenbenodigdheden moet u beslist in huis hebben?De juiste keukenuitrusting is belangrijk voor een goed resultaat. Profiteer dan van de ruime keuze bij Paulus Stuart in Brussel.