top of page

Vleesmachines & vleesvermalers in Brussel (Anderlecht)

Uitgebreid gamma vleesmachines

Paulus Stuart is uw specialist in Brussel (Anderlecht) op vlak van vleesmachines. Ook grootkeukens behoren tot onze  specialiteit.

We bieden u een uitgebreid gamma vleesmachines, van vleesvermalsershakmolens en snijmachines tot vaccuümmachines en pelmachines.

TENDERSTAR :

Paulus Stuart is fabrikant van de Tenderstar manuele en elektrische vleesversmalsers en Hakmolens.

Om het maximum te halen uit uw koe, zijn slagers bevoorrecht met de TenderStar, het is namelijk zo dat het merendeel van de koe uit ietwat taaiere, maar uiterst smaakvolle stukken vlees bestaat.

Kortom, als u op zoek bent naar een specialist in vleesmachines, dan bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Wij hebben ook een eigen slijperij. Had u graag meer informatie omtrent het uitgebreid aanbod? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

hakmolen-1.jpg

Brochure

Trakteer uzelf…

De meest hygiënische malser omdat alle onderdelen die in contact komen met het vlees, verwijderbaar en steriliseerbaar zijn, volgens uw voorkeursmethode.

​De gemakkelijkst te onderhouden malsizer: gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en polyethyleen, roest niet en kan onder hoge druk worden gereinigd! Het is zelfsmerend en vereist daarom geen smering.

 

​De meest tijdbesparende malser: de montage en demontage van het messenblok en de vleespers gebeurt heel eenvoudig, in een paar seconden, zonder gereedschap en zonder gevaar! ​

 

De veiligste malser: de enige malser ontworpen volgens de laatste CE-normen, die garant staat voor gebruiksgemak en een onvergelijkbare bouwkwaliteit! ​

 

De meest stabiele malser dankzij de verstelbare antislip rubberen voetjes.

 

​De meest discrete malser dankzij de zijdelingse verplaatsing van het bord, waardoor het mogelijk is om het vlees niet in plakjes te snijden!

Het vlees behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk, maar wordt mals en sappig, zoals uw klanten waarderen! ​

 

De meest lonende malser voor uw low-cuts bedoeld voor spiesjes, marinades, hambereidingen en alle bereidingen op basis van pekel. ​

 

De TenderStar vleesmolen tolereert geen compromissen als het gaat om veiligheid, hygiëne, kwaliteit en gebruiksgemak! ​

 

Meer informatie over onze machines en apparaten voor slagerijen? Neem snel contact met ons op, een team van professionals kan u adviseren! ​

Paulus Stuart

Voor uw vleesmachines moet u bij ons zijn!

bottom of page