top of page
  • Paulus Stuart

Wat zijn de keuzemogelijkheden in professionele rotisserieën?


Het is een fundamentele benodigdheid voor veel keukenprofessionals. Dit toestel wordt meestal gebruikt voor gevogelte en maakt het langzaam, krokant en succesvol koken van een goede kip mogelijk. Toch wordt dit toestel ook gebruikt voor de bereiding van andere soorten vlees. Een professionele rotisserie zorgt voor het juiste evenwicht tussen de rotatie- en de kooksnelheid. In Brussel en omstreken is Paulus Stuart dé specialist die dit soort toestellen op de markt brengt voor professionals. Als u een professionele keuken heeft en van plan bent om deze te voorzien van een rotisserie moet u nog bepalen welke u zult kiezen. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare aanbiedingen.


De spitrotisserie


De spitrotisserie is één van de populairste rotisserieën op de markt. Zij maakt gelijkmatig braden mogelijk dankzij een langzame rotatie op 360 graden. De warmte wordt perfect verdeeld over alle delen van uw vlees. Er bestaan twee modellen: gas of elektrisch. Experts zullen u zeggen dat de elektrische versie het efficiëntste is, o.w.v. zijn kracht en zijn resultaten.


De draaispitrotisserie


Dit model werkt circulair. Hij is voorzien van glazen deuren die het mogelijk maken om de voortgang van het braden van buitenaf te controleren. Dit toestel is speciaal ontworpen voor het braden van kip. In het design is er ook aandacht besteed aan het aantrekkelijke en smakelijke uiterlijk van de rotisserie.


De crapaudine rotisserie

Dit model maakt braden « in Portugese stijl » mogelijk. Als het toestel verticaal staat, werkt het op een efficiënte manier als de kippen open zijn. Het gevogelte wordt tussen de grills gehouden, zonder direct aan de spies gestoken te worden. Dit zorgt ervoor dat de smaak van het gevogelte wordt vrijgegeven en staat tegelijkertijd garant voor een natuurlijke en gezonde manier van koken.


De multi-draaiende rotisserie


Dit toestel voert een dubbele rotatie uit tijdens het braden van het vlees. Het vlees wordt in de compartimenten geplaatst – tussen verschillende horizontale roosters – die om zichzelf heen draaien, maar die ook roteren binnen de behuizing van de rotisserie. Vandaar het idee van een dubbele rotatie. Dit krachtige toestel maakt het mogelijk om de vleeswaren een homogene smaak te geven.


De rotisserie met grote vlammen


Dit toestel is ontworpen met het oog op etablissementen met een grote afname. Dit krachtige toestel is bijzonder ergonomisch, kan zeer gemakkelijk schoongemaakt worden en maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig te braden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Paulus Stuart in Brussel!


Comments


laat een reactie achter

Bedankt! Je bericht is verzonden.

bottom of page